Ondernemer worden?

Ondernemer worden?

Als specialist en groothandel op het gebied van exclusieve kazen en kaasmerken, zoals onder andere Oude Meester, Oude Meije, Peza, Bloemfontein, Brockelaer en Zuivellight. Met deze kaasmerken kunt u zich, als ondernemer met passie voor kaas, onderscheiden van anderen in de kaasmarkt. Bent u een enthousiaste ondernemer die aan de slag wil met onze exclusieve kaasmerken, neem dan contact met ons op. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken om u daarbij te ondersteunen. Denkt u daarbij aan advies bij het starten en winkelpromotie en ondersteuning.

Er zijn diverse mogelijkheden om onze kazen te kunnen verkopen. Dit kan vanuit een markt of vaste standplaats in het centrum of door actiever verkoop van kaas aan de deur. In dit laatste geval kunt u met weinig middelen toch snel aan de slag om te starten en u zelf de voor u aantrekklijke plekken kunt uizoeken.

Onze klantenbestand bestaat uit o.a.:

  • winkels
  • kaasspeciaalzaken
  • markthandelaren
  • venters

Naast het leveren van de kazen leveren wij allerlei marketing materialen,  verpakkingsmaterialen en winkelondersteuning. Met onze exlusieve kaasmerken kunt u zich perfect onderscheiden ten opzichte van uw toekomstige concurrenten!

Een goede reden dus om eens contact met ons op te nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Verburg Kaas

Is een kaasgroothandel plus met een uniek assortiment hollandse en buitenlandse kazen voor de ambulante kaasventers, marktverkopers en kaas en delicatessenwinkels. Bent U geinteresseerd in onze producten en diensten kunt u contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Engelandweg 1
2411 NS Bodegraven
T 0172 - 612 209
F 0172 - 611 546

Twitter